sunnuntaina

Keira, oliko pakko just tänään?

Tänään oli vuorossa alueemme piirinmestaruuskilpailut agilityssä. Otin kaikki koirat mukaan ja lähdimme Orimattilaan P-haun kisoihin asuntoautolla. Yleensä minulla on koirat häkeissä ja häkit kuormaliinoilla kiinni, mutta tänään saivat Keira ja Julia olla vapaina. Tiedän, että kolarihan voi sattua vaikka kuinka lyhyellä matkalla, mutta laiskuus iski. Ja apumiehen paikalle on aina tungosta. Keira yritti nukkua ja Julia käytti Keiraa nojaustyynynä.
Otin Keiran kanssa vain piirinmestaruuskisaradat ja tajusin heti lähtöpaikalle mennessämme, että Keira ei ole kuulolla. Just ja just sain siihen jonkinalisen kontaktin, mutta sitten alkoi haistelu. Keira tuli ensimmäisestä esteestä ohi ja palasi sitten ottamaan ekan hypyn ja pasmathan siinä meni multa sekaisin enkä osannut enää ohjata kolmatta hyppyä. Loppurata oli ihan hyvävauhtista puhdasta menoa. Radan jälkeen harmitti niin paljon, etten muista koska olisi kisoissa harmittanut. En vaan pystynyt tekemään enää siinä lähtötilanteessa enää mitään. Harvoin tulee kisapaikalla kiroiltua, mutta tänään kävi niinkin. Emme ole tainneet koskaan saada pm-kisoista kahta tulosta niin, että olisimme saaneet yhteistuloksen.
Toinen rata oli hyppyrata ja mua ei olisi enää huvittanut edes lähteä sinne. Onneksi lähtö oli eri puolella kuin ekalla radalla ja Keira oli oikein innokkaan oloinen. Teimme omantasoisemme nollan sijoituksella 8.
Kooikereita oli tänään paljon kisaamassa: Flow, joka teki Merjan kanssa triplanollan hienoilla sijoituksilla, Anun Ella, Rooney, jonka emäntä kuvasi Keiran ja Ficon radat, Fico ja Riki, joka oli viides pm-kisojen yhteistuloksissa. Turisteina lisäksi olivat Geea ja Weera sekä tietysti omat koirani.
Keiran ja Ficon radat löytyvät videoista.
Eilen oli epäviralliset piirin joukkuekisat ja niihinhän meillä ei ole asiaa, kun edustan rotuyhdistystä. Outi ja Fico olivat joukkueensa parhaat ja saivat hienosti hopeaa.
Ensi viikolla oli yhdet epikset, jonne menen varmaan Milan ja Julian kanssa sekä tietysti normaaliharkat ja sitten viikonloppuna kaksi virallista starttia ja kaksi senioreiden sm-starttia Keiran kanssa. Aikataulujen mukaan olemme ensi sunnuntaina kotona puoliltaöin Liedosta.
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti