sunnuntaina

Keiralle tuplanolla Tuusulasta

Hyppäsimme Keiran kanssa tänä aamuna Outin ja Ficon kyytiin Lahdesta ja tällä kertaa oli mullakin kisakirja mukana. Keväällä piti hakea kisakirja kotoa, kun olin jo ehtinyt Lahteen asti. Viime sunnuntaiseen tapaan yksi kisa oli jouduttu aloittamaan uudelleen alusta, kun keppien kanssa tuli ongelmia ja ne piti poistaa radalta. Viime sunnuntaina Heinolassa oli vääränlaiset kepit ja tänään maxiradalla olivat kepit hajonneet. No toiselle radalle kepit saatiin jo korjattua. Uusinnasta huolimatta kisat olivat hiukan etuajassa ja sää eilisen tapaan tosi ihanan lämmin syksyinen.
Keiran ja Ficon välissä ei ollut kuin yksi kisaaja, mutta onneksi sain radat kuvautettua, kiitos Puumalaisen Tarja! Keira oli hitaahko ja minä vielä hidastin sen vauhtia huonolla ohjauksella ja hitaudella, mutta molemmilta radoilta tuli nolla. Sijoituksilla ei paljon voi kehua, sillä paikalla oli niin monta hyvää koiraa ja hienoja ratoja. Fico hyllytti ekan radan melkein lopussa, mutta toiselta radalta hienosti nolla.
Radat löytyvät täältä:  https://www.youtube.com/user/umageri

Kyllä nyt näyttää vahvasti siltä, että Keiralle tehdään sterilisaation ihan lähiaikoina. Mummon hormoonit hyrräsivät taas tänään siihen malliin, että ei oo enää kellään kivaa. Paitsi ehkä Keiralla, yhdellä nuorella uroskoiralla ja yhdellä kastoroidulla veteraaniuroksella. Vaikka tähystysleikkaus on paljon normaalia leikkausta kalliimpi, enköhän päädy siihen Keirankin kohdalla. Onhan kimppareissuja jatkossa helpompi järjestää, jos mulla on vain yksi juoksuja tekevä koira. Turkki saattaa muuttua elottomaksi, mutta ei välttämättä. Keiran turkki on niin sileä ja niukka, että ei siinä ole paljon mikä voisi huonommaksi mennä. En aio muutenkaan alkaa jatkuvasti viemään sitä veteraaniluokkiin, kun ensi kuussa tulee 8-vuotta täyteen.

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti