tiistaina

Hetken jo luulin....

omistavani agilityvalion. Menin katsomaan viime sunnuntaina tuloksia ja taskussa olleet lukulasit menivät palasiksi juuri kriittisellä hetkellä. Näin vain, että olimme voittaneet enkä voinut kuvitella, että ihanneaika ylittyi. Olihan radalla pari töksähtävää kohtaa eikä meidän menoa voi muutenkaan nopeaksi sanoa, mutta olemme normaalisti pysyneet ihanneajoissa nollalla. No nyt jälkikäteen olen kuulut usealta taholta, että tuolla tuomarilla on aika tiukat ihanneajat. Yllättävän vaikea tästä on kuitenkin päästä yli, kun sitä viimeistä sertiä meille melkein tarjottimella tarjottiin. Ja palkintona oli jättikokoinen pokaali, jonka kuvanottamisen jälkeen kyllä heti vaihdoin lahjakorttiin. En halunnut moista formulapyttyä muistuttamaan epäonnistumisesta.
Koko kisareissu tehtiin hetken mielijohteesta, sillä Emilia-koutsi innostui lähtemään mukaan Kirvan kanssa. Kisat olivat siis Pieksämäellä. Kirva tuli hienosti ekalla radalla toiseksi ja hyvin tulivat koirat keskenään toimeen eli eivät paljonkaan toisista välittäneet. Lataan meidän radat tämän päivän aikana videoihin.

Keira kävi eilen fyssarilla ja omaa kuulemma hyvät diivan eleet. Ei muka nauti käsittelystä ja on niin reppana. Heti kun käsittely loppui, Keira muuttui niin iloiseksi ja reippaaksi. Jumit ovat tällä erää pois ja uusi käynti parin kuukauden kuluttua.

Huomenna alkaa loma ja matka kohti Hollantia. Näyttelyyn on ilmoitettu 176 kooikeria. Milan luokassa on 15 koiraa ja Geean luokassa huimat 17 narttupentua.

Kirkkonummella kisattiin sunnuntaina kooikereiden agilitymestaruudesta. Mineissä voiton vei Jari ja Tete sekä medeissä Jari ja Robi, Onnittelut kaksoimesarille! Lex sai hopeaa  ja toisen agilitysertinsä, Onnea! Loki korkkasi hienosti kolmosluokan sijoittumalla pronssille, Onnea Taina!

Anne

2 kommenttia:

  1. Peukkuja Hollannin reissuun, toivottavasti saatte mukavia tuloksia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tuloksista ei niin väliä kunhan reissu sujuu mukavasti ja tapaa paljon koohoja.

    VastaaPoista