sunnuntaina

Vuoden viimeinen

Taas on blogitauko venähtänyt luvattoman pitkäksi, vaikka koirasaralla onkin tapahtunut aika paljon.
Ensin teen uudenvuodenlupauksen: Minusta tulee optimistinen ja kannustava kaikissa koiriin liittyvissä asioissa. Tämän ulkopuolelle jätän tottelemattomuuden lenkeillä (kakansyönti, remmirähjäys ja luoksetulemattomuus). Omaa negatiivisuuttaan ei välttämättä huomaa, mutta toisesta se on helpompi huomata eli yritän ottaa opikseni. Saa huomauttaa, kun lipeän tästä lupauksesta :)

Eilen oli viimeinen kerta agilityä tänä vuonna. Keira pääsi Lahteen kisaamaan kaksi agilitystarttia. Ekalla radalla tuo eläin karkasi lähdöstä. Pasmat menivät sekaisin, vaikka duo Pia ja Anu ystävällisesti huusivat minulle asiasta. Teimme radan kuitenkin loppuun. Toinen rata oli sitten kunnon Salme Mujusen rata eli neljä suoraa putkea ja m-muotoinen rata. Keira pysyi lähdössä ja teimme kohtuullisen nollan sijoituksella 11. En ollut ilmoittanut Keiraa hyppärille ja Outi meinasi lähteä kotiin ennen sitä, mutta onneksi jäi. Ficolle hienosti sijoitus 3. Keiran rata:
 https://www.youtube.com/watch?v=iDrSw10JspQ

Messarissa Keira kävi kehässä molempina päivinä hakemassa itselleen kaksi uutta titteliä. Tiesin, ettei tänä vuonna ole montaa narttuveteraania kehässä eli siksi huonossa karvassa oleva Keira oli ilmoitettu. Ensi vuonna täyttää 8-vuotta monta hienoa narttua ja katsotaan uskalletaanko lähteä niitä vastaan kisaamaan. Keira sai molempina päivinä myös sa:n ja lauataina oli pn4. Junnu- ja vetskutittelinhän saa pelkällä erilläkin. Jäin molempina päivinä myös isoon kehään, kun en ole sinne koskaan ennen Messarissa päässyt. Bullbenz-kasvari oli lauantaina rop-kasvari eli Keira pääsi isoon kehään kolme kertaa. Vaikka kehiä piti odottaa pitkään, Keira jaksoi hienosti koko viikonlopun. Mila oli kehässä sunnuntaina ja sai hienosti erin ja sa:n.
Kennel Bullbenz (Keira,Primo,Cola ja Kossi) 


Kävimme pyörähtämässä myös Kangasalan ryhmiksessä Milan kanssa ja Milalle pelkkä eri.

Syksyn kohokohta oli Hollannin reissu marraskuussa. Reissu oli yllättävän rankka, vaikka meitä olikin kolme kuskia. Oli pimeää ja sateista, mutta Hollannissa oli kaunis sää. Onneksi ei sattunut mitään ikäviä kommelluksia liikenteessä tai muutenkaan. Tuollaisessa melkein viikon reissussa on kuitenkin monta liikkuvaa osaa ja homma pitää olla etukäteen  hyvin suunniteltu.
Mila sai näyttelyssä pelkän eh:n enkä ole edes viitsinyt pyytää ketään kääntämään arvostelua. Geea sijoittui upeasti toiseksi suuressa pentuluokassa ja hävisi vain omalle siskolleen. Myös Geean Singo-veli oli toinen luokassaan. Geean isä-Bennyn jälkeläiset saivat paljon hyviä sijoituksia.
Peter oli myös toinen isossa valioluokassa. Suomalainen Kelmi-veteraani oli aivan upeasti paras uros 1. Onnea vielä Liisa! Aina kun olen ollut Hollannissa, suomalainen koira on ollut voittoisa :)

Oli tosi mukava tavata tuttuja ja erityisesti Geean kasvattajat sekä Benny omistajineen. Koska näyttelyssä pyörii koko ajan neljä kehää, paljon jää näkemättä eli ei sitten tullut katsottua niitä uroksiakaan paljon "sillä silmällä". No Milalle on jo ensimmäinen mies katsottuna valmiiksi.
Hollannin hotelli oli keskellä ei mitään eli siellä oli hyvä lenkittää koiria. Lauantai-illalla illastimme kansainvälisesti. Suurin osa oli tanskalaisia, mutta myös amerikkalaisia ja taisi siellä olla joku Norjastakin.
Peter, Mila ja Geea tulivat hienosti keskenään toimeen ja niiden kanssa oli helppo reissata. Viimeisenä ajapäivänä Milaa alkoi selkeästi tympimään, sillä se oli hereillä takakontissa paljon enemmän kuin aiempina päivinä.
Linnan raunioilla menomatkalla Ruotsissa.
Geea 
Mila
Benny ja Geea
Benny ja Geea
Geea isossa kehässä
Gabi ja Geea
Peter 
Geea, Singo ja Gabi
Geea, Peter ja Mila Hollannissa
Geea ja Mila Saksan ja Tanskan välisellä lautalla
Väsyneet matkalaiset mun sängyssä:)


Näyttelypäivänä kävi Matti tutkimuksissa ja hienosti on selkä, lonkat ja kyynäreet kunnossa. Myös Vili on saanut terveen paperit.

Tervettä ja tuloksellista Uutta Vuotta 2015 kasvateille, omistajille, haltijalle sekä kaikille ystäville ja kavereille!
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti