lauantaina

Terve tyttö

Toivottavasti myös Kennelliiton mukaan, kun sieltä suunnalta on mun kasvattien kuvauksista tullut epämieluisia yllätyksiä viime aikoina. No Mila kävi tänään joukkotarkastuksessa Lahdessa ja kuvat otettiin lonkista, kyynäristä virallisina ja selkäkuva epävirallisena. Toinen lonkka oli hiukan tiiviimpi kuin toinen, mutta hyvältä näyttivät molemmat. Eläinlääkäri selitti tosi hyvin kuvat ja muutenkin kaikki toiminta oli hyvin kiireetöntä ja tosi ystävällistä. Ja hintahan on huomattavasti edullisempi kuin se, että vie vain yhden koiran kuvattavaksi. Mila sai herätyspiikinkin, mutta jouduin kantamaan sen parkkipaikalle, joka ei ollut ihan vieressä. Onneksi ei ole tuon suuremmasta koirasta kyse. Mila on kyllä läskistynyt, sillä painoa oli 9,75 kiloa. Osasivat laittaa Milalle ihan oikean värisen peitteenkin :)
Mila ja Geea kävivät taas eilen näyttelyharkoissa ja molemmat olivat yllättävän rentoina pöydällä ja liikkuivatkin nätisti. Edelleenkään Mila ei tykkää, että joku tulee sen luokse, kun se on maassa.
Keskiviikkona saimme agilityssä oikein tehotreenin. Mullahan on kahdelle koiralle harkkapaikka ja yleensä Mila käyttää toisen paikan sekä Keira ja Julia vähän vaihtelevasti toisen paikan. Nyt Milan ryhmässä ei ollut ketään muita eli mä harkkasin tunnin aikana kaikilla kolmella koiralla. Kaikki ovat niin erilaisia ohjattavia ja oma flunssakaan ei ole vielä kokonaan parantunut, että oli siinä haastetta. Mila yllätti kepeillä, sillä kepit olivat osana rata ja vain pari ohjuria oli paikoillaan. Ekassa ja vikassa välissä ei ollut ohjuria ja Milahan pujotteli ja vauhtikin oli hyvä. Palkkakin oli vasta seuraavaan esteen takana.
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti