sunnuntaina

Rop-pentu ja rop

Mennäänpä asioita aikajärjestyksessä eli tammikuun viimeisenä päivänä Geea osallistui viimeiseen pentunäyttelyyn ja hienostihan se taas meni. Miestuomari ja mittakeppi tuli hoideltua ja Geeasta tuli rop-pentu. Toinenkin narttupentu sai kp:n. Näyttelystä kotiinajaessa tuli sitten otettua elämäni ensimmäinen ylinopeussakko eli kalliiksi tuli tuo näyttelyreissu.
1.2.2015 Geea sitten täyttikin 9-kuukautta ja seuraava näyttely onkin sitten junioiriluokassa.

7.2.2015 oli herätys tosi aikaisin, kun olin ilmoittanut Milan Virolahden ryhmänäyttelyyn. Onneksi oli äänikirja autossa seurana ja pysyin hereillä. Kooikerit olivat kehässä heti yhdekseltä ja Milan lisäksi ilmoitettuna oli kaksi urosta. Uudella tuomarilla oli tiukka linja, sillä urokset saivat h:n ja eh:n.Vaikka näyttely oli maneesissa, Mila liikkui kuin unelma. Hihna oli löysällä eikä Mila yrittänyt kertaakaan haistella. Seisottaessa häntä heilui koko ajan. Pöytä oli liukas ja siihen oli laitettu päälle kaksi autonkumimattoa, jotka liikkuivat. Mila antoi hyvin tutkia itsensä. Näin kehäsihteerin ottavan punaisen lapun pöydältä, mutta vaaleanpunaista ei näkynyt. Onneksi sekin sieltä ilmestyi ja Mila sai ensimmäisen sertinsä ja oli samalla rop. Keira ja Julia olivat keskenään kotona eli ei ollut mitään mahdollisuutta jäädä isoon kehään.


Kotimatkalla kävimme katsomassa Vaun kisoissa Matin agilitydebyytin ja upeaa menoahan se oli. Matti tuli vitosella toiseksi ja minä kävin pokkaamassa Matin palkinnon, kun Pia oli ulkona just silloin Matin kanssa. Anun Weera nousi hienosti kakkosluokkaan.
Keira kisasi sitten sunnuntaina kaksi rataa ja sai ekalta tahmealta radalta nollan. Toinen rata sujui kivasti, mutta kolmanneksi viimeiseltä esteeltä tuli vitonen puomin alastulolta. Outille ja Ficolle kaksi nollaa.

Muuten tässä on vietetty normaalia arkea. Töitä on liikaa, mutta koirien kanssa on sentään käyty keskiviikkoisin agilityharkoissa ja Milan kanssa aloitimme taas näyttelyharkatkin.
Anne Trygg kävi astuttamassa Riannan Norjassa. Harmi, että työ haittaa harrastusta enkä päässyt reissulle mukaan.

Milan lisäksi myös Oorbellen Lisa "Nita" astutetaan seuraavasta juoksusta.

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti