sunnuntaina

Oorbellen-pojat aktiivisina

20.1.2019

Uusia valioita!
Oorbellen Paul "Pauli" FI MVA Jyväskylän KV-näyttelyssä marraskuussa 2018
Oorbellen Noah "Teddy" FI MVA Tampereen ryhmänäyttelyssä joulukuussa 2018. Teddyn aiemmin Ruotsista saama serti "herää" myös henkiin ja Teddystä tulee myös Ruotsin muotovalio

Muita näyttelytuloksia:
Turku KV 20.1.2019 Oorbellen Orlando "Lucky" PU1, cacib ja VSP ja enomies Oorbellen Liam
 "Julle" ensimmäinen serti ja PU2 ja vara-cacib.
Joulukuussa Helsingin Messukeskuksessa Suomen voittajanäyttelyssä Oorbellen Ryan "Bruno" serti, PU3 ja Suomen juniorivoittaja 2018.

Agility:
Teddy on noussut kakkosluokaan ja Paulilla ykkösluokasta kaksi luvaa.

Pentuja:
Lucky tuli toistamiseen isäksi, kun Dinoman's kenneliin syntyi 1.1.2019 neljä urosta ja neljä narttua. Pennut kasvavat hurjaa vauhtia. Niillä on silmät ja korvat auki ja kohta alkaa olla aikamoinen meno päällä.
Paulista tulee ensi viikolla isä, kun Amoenus-kennelin Teten synnyttää.
Oorbellen Matt "Matti" saa toisen pentueensa muutaman viikon kuluttua, kun norjalaiseen Mabri-kenneliin syntyy pennut.

No on nartutkin vähän olleet aktiivisia.
Keira kävi Jyväskylässä viimeisessä näyttelyssään ja oli rop-veteraani ja PN2.
Geea nousi agilityn kolmosluokkaan ja Mila sai toisen luvan kakkosluokassa.
Kävimme Anne Tryggin, Arielin ja Milan kanssa näyttelyreissulla Saksassa, Belgiassa ja Hollannissa. Ariel oli Saksassa vsp, Mila Belgiassa rop, mutta kumpikaan ei menestynyt Hollannissa. Olen käynyt Hollannin erikoisnäyttelyssä viisi kertaa ja tällä kertaa näyttelypaikan fiilis oli jotenkin vaisu. Edellisellä kerralla oli hienot juhlallisuudet ja nytkin olisi ollut juhlavuosi. Näyttelypaikka on ollut monena vuonna sama, mutta nyt tilaa oli varattu milestäni liikaa eikä osallistujiakaan ollut aiempien vuosien määriä. R-pentujen isä eli tanskalainen Milo oli ollut Saksan näyttely ROP ja hienosti Hollannissa PU2. Geean siskonpoika (myös Milo) oli Hollannissa ROP eli hienosti meni tanskalaisilla koirilla.

Isabelle-mäyräkoira kävi kaksi kertaa pentuluokissa, mutta ei saanut kp:tä. Se on rekisteröity pitkäkarvaiseksi mäyräkoiraksi, mutta on kooltaan kääpiö tai jopa kaniini. Arvostelut olivat kokoa lukuunottamatta hyvät. Kesäkuussa Isabelle mitataan ja se vaihtaa rotua. Vasta sen jälkeen alamme käydä näyttelyissä.

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti