maanantaina

Vilkas viikonloppu

16.10.2017
Pennuilla kävi viikonlopun aikana paljon vieraita. Kaksi perhettä kävi tutustumassa uuteen perheenjäseneensä. Lisäksi Jaana, Tatu ja Linda yöpyivät meillä ennen Jyväskylän näyttelyä. Eilen saimme vieraaksemme Keiran ensimmäisestä pentueesta Kiia-siskon perheineen. Kiia ei tuntenut minua ainakaan heti, mutta jonkin ajan kuluttua alkoi olla jotain tunnistamisen merkkejä. Oli outoa katsoa "vierasta" koiraa, joka oli niin samannäköinen ja oloinen kuin Julia. Myös ystäväni kävi ja Eetu-serkun omistaja Maikki. Nyt on valittu mikä pennuista mihinkin muuttaa. Ensi perjantaina on pentutarkastus ja sirutus.


Matin Pia hankki Lehtisen Lotan kouluttamaan P-pentuja Lahteen ja neljä innokasta kakaraa pääsikin paikalle. Myös Geea ja Matti pääsivät/joutuivat tapaamaan lapsiaan. Pakkasin pennut ensimmäistä kertaa autoon ja lähdimme moikkaamaan serkkuja. Serkut olivat ennemmän kiinnostuneita agilitystä ja toisistaan kuin pienistä pennuista.
Pennut pääsivät viikonloppuna ulkoilemaan pikaisesti kahtena päivänä ja tyttäreni Nanna kuvasti pentuja.
Keira täytti viime perjantaina 11-vuotta ja joutui tänään hampaiden puhdistukseen eläinlääkäriin. Kaksi pientä takahammasta heiluivat ja ne otettiin pois. Hammaskiveä ei ollut paljon ja muuten hampaat ovat ikään nähden ihan hyväkuntoiset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti