torstaina

Alkuvuosi tiivistettynä

4.5.2017
Omien koirien kanssa on eletty hiljaiseloa kotosalla lähes koko alkuvuosi. Minulla on alkuvuosi työssäni tosi kiireistä. Mila on sentään käynyt agilityharkoissa viikottain. Lähistöllä on ollut myös agilityepiksiä ja niihin on osallistuttu mahdollisuuksien mukaan. Milasta ei varmaan tule koskaan agilitykoiraa, mutta nyt toukokuussa yritän starta ensimmäistä kertaa virallisissa kisoissa. Tuleva kesä ratkaisee jatkuuko harrastus vai alammeko tehdä jotain muuta.
Kävimme sentään tammikuussa Turku KV:ssä ja se näyttely meni loistavasti. Keira oli rop ja rop-vet sekä Mila pn2, cacib ja Nita vielä hienosti pn3, serti, vara-cacib, joka vahvistetaan cacibiksi. Kasvarimme oli rop-kasv kokoonpanolla Nita, Lucky, Sisu ja Mila. Lucky eri, Sisu eh ja Ruska h.

Fico oli meillä viikon hoidossa Geean juoksua paossa ja Matti oli muutaman päivän, kun Pia oli lomalla. Hienosti lauma toimii, mutta hihnalenkit neljän koiran kanssa eivät ole mun juttu.

Pääsiäisenä olin Anne T:n kanssa Ruotsissa astutustusreissulla ja olipa mukava päästä hetkeksi pois kotoa. Reissuhan oli aika pikainen eli yksi yö perillä. Geean Singo-veli on aivan uskomattoman upea luonteeltaan ja komea ulkonäöltään. 

Kasvatit ovat harrastaneet aktiivisemmin ja tuloksiakin on tullut.
Oorbellen Marilyn "Tara" sai heti ensimmäisenä agilityn kisapäivänä luvan, Onnea!
Oorbellen Maggie "Maggie" on saanut hienoja nollavoittoja agilityssä ja tuli myös hyppyvalioksi.
Onnea!

Oorbellen Kurt "Orson" sai täydet pisteet mejän voittajaluokassa, hienoa!

Oorbellen Orlando "Lucky" oli rop pääsiäisenä ja sai ensimmäisen sertin, Onnea!

Vappupäivänä Sini-Tuulia kävi Lahden ryhmänäyttelyssä ja teki Oorbellen historiaa, kun hänen koiransa olivat rop (Sisu) ja vsp (Nita). Ja molemmille vielä sertit. Onnea!

Ensi lauantaina vietämme ensimmäistä Oorbellen-päivää. Siitä myöhemmin lisää.
Anne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti