torstaina

Ruotsin voittajanäyttely

Pitkäperjantaina lähdimme Turusta Tukholmaan Kaisa Suomisen, Primon, Keiran ja Milan kanssa. Anne T:n piti myös lähteä mukaan, mutta hänellä on edelleen kipsi jalassa ja reissu jäi väliin. Tytöt sietivät Primoa yllättävän hyvin. Vain Milan piti välillä haukkua, kun varmaan aina välillä unohti vieraan miehen läsnäolon. Primo oli ensimmäisellä laivareissulla (tuskin viimeisellä:)) ja oli tosi rennosti sekä hytissä että yleisissä tiloissa. Laivalla oli paljon bilettäjiä ja koirat saivat heiltä huomiota, kun kävimme illalla vielä kannella.
Ajoimme aamulla laivasta suoraan näyttelypaikalle ja siitä sitten kunnon lenkille. Kooikerit olivat ensimmäisenä kehässä. Primo tuli valioluokan toiseksi ja sai sa:n. Se sijoittui hienosti pu-kisassa neljänneksi, mutta harmittavasti varaserti. Keiran Limbo-isä voitti urokset ja sai upeasti kaksi uutta titteliä. Limbo oli myös rop-veteraani.
Mila voitti tiukan kisan narttujen avoimessa luokassa ja Keira taas hävisi omansa veteraaniluokassa. Molemmat saivat sa:n ja Mila upeasti pn2 sertin ja vara-cacibin kanssa sekä Keirakin pn4.
Olin erittäin tyytyväinen.

Tässä kolme sukupolvea eli Mila, Keira ja Limbo.

Kiersimme vielä näyttelyn ostospaikat läpi, lenkitimme koirat ja menimme läheiseen kauppakeskukseen. Söimme ja shoppailimme muutaman tunnin. Menimme ajoissa satamaan ja teimme pienen kävelylenkin Tukholman vanhassa kaupungissa.

Sunnuntaina kävimme koirien kanssa lenkillä Kaisan kodin lähellä ja Mila innostui jo juoksemaan Primon kanssa. Primokin oli niin tuttu jo tyttöjen kanssa, että uskaltautui haistamaan Keiraa. Keira ilmoitti aika pienesti, että siinä Primo ylitti rajan :)
Kävin äitini luona aamupalalla ja vähän nukkumassa, sillä olin ilmoittanut Keiran Lietoon kahdelle agilityradalle. Keiralla intoa riitti, mutta mun ohjaus oli niin onnetonta. Huonoilla sijoituksilla tuplanolla. Tapasin pari kooikerinpennusta kiinnostunutta ja myös Maggien ja Nitan.

Viime lauantaina oli ihana sää ja sain koirille kuvaajan. Tässä muutama kuva.

FI,LT,EE MVA LTV-11 Oorbellen Julia eli sain vihdoin haettu Julian tittelit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti