lauantaina

Erinomainen päivä!

28.4.2018
Oorbellen-kennel sai tänään uuden muotovalion, kun Lucky (O Orlando) oli rotunsa kaunein Salon ryhmänäyttelyssä ja sai viimeisen sertin. Paljon Onnea Mari ja pentueen varsinainen kasvattaja Sini-Tuulia!
Oli kiva, että Oorbellen Liam "Julle" oli myös ilmoitettu näyttelyyn lähes kahden vuoden tauon jälkeen ja tuloksena hienosti ERI2 avoimessa luokassa. Mukavaa nähdä teitä tulevana kesänä myös muuallakin.

Oorbellen Matt "Matti" sai agilityn kolmosluokassa hienosti nollan ja Oorbellen Noah "Teddy" toisen luvan agiltyn ykkösluokassa. Hyvä pojat ja ohjaajat!

Nitan (Oorbellen Lisa) pentujen laskettu aika on ensi viikon loppupuolella ja lähden tämän vuoden ensimmäiselle asuntoautoreissulle kätilöavuksi Sini-Tuulian luokse. Huomenna haettava "vääränrotuinen" pentu lähtee heti totuttelemaan reissuelämään.

Geean (Vitovani's Genova D'casingo) juoksu alkoi viime viikolla ja eilen progesteronitesti ja papakoe näyttivät siltä, että tänään on oikea päivä astutttaa. Geea oli asiasta aluksi toista mieltä, mutta naisilla on oikeus muuttaa mielipidettään ja tällä kertaa siihen meni alle vartti :). Onneksi sulho tiesi miksi Geea hänelle esitellään eikä ottanut nokkiinsa Geean "hiukan" äänekkäistä karkoitusyrityksistä.
Cavalriina's Divo Difalco "Hiisi" on komea ja upealuonteinen uros ja toiveissa on kesäpentue.
Kiinnitin jo neljä vuotta sitten huomioini upeisiin veljeksiin Dinoon ja Hiisiin ja olen todella onnellinen, että olen saanut ne molemmat omiin linjoihini. Monta vaihetta on vielä edessä ennen kuin tästä on pentuja, mutta toivottavasti kaikki sujuu hyvin.

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti