maanantaina

Potilas

Milalle iski lauantai-illalla ärhäkkä ripuli. Yö meni kuitenkin aika rauhallisesti ja matolta löytyi muutama vesiripuliläikkä. En antanut Milalle aamulla ruokaa ja otin sitten tyhmänä sen lenkille mukaan, kun halusi lähteä. Lenkin jälkeen keitin riisiä ja annoin vain sitä keitinlientä, johon lisäsin mauksi vähän jauhelikeitostani lientä ja tehobaktia. Mila joi liemen ja alkoi nukkumaan. Muutaman tunnin kuluttua eivät takajalat kantaneet, mutta neste oli pysynyt sisällä ja joi myös lisää.
Iltapäivällä kannoin Milan ulos ja se pissasi normaalisti. Nyt lisäsin liemeen Inupekt Fortea ja Canicuria.
Mila olisi halunnut lähteä iltalenkille, mutta en tietenkään ottanut sitä mukaan. Kun tulimme takaisin kotiin, oli Mila pystynyt hyppäämään sohvalle ja odotti meitä selkänojalla. Yöksi annoin vielä yhden juoma-annoksen. Päätin, että tänään on vietävä eläinlääkäriin ellei kunto ole parantunut.
Kun tulin aamulla yläkerrasta, oli vastassa kolme iloista koiraa. Mila oli ihan oma itsensä. Annoin vähän riisiä, lientä ja muutaman eläinlääkäristä ostetun nappulan, joita Julia söi pääsiäisenä sairautensa jälkeen.
Mila söi ja lähti ihan normaalisti lenkille. Lenkin jälkeen on ollut ihana katsoa kuinka se nukkuu rennosti selällään ja haki jo lelunkin.
Kuulin, että viereisellä kadulla asuva koira on myös ollut kovassa ripulissa.
Muuten viime viikko oli hyvin rauhallinen. Mila ja Julia kävivät normaaleissa agilityharkoissa. Torstaina Mila ja Geea kävivät näyttelykoulutuksessa Orimattilassa ja sinne menemme vielä muutaman kerran uudestaankin.
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti