torstaina

Tavoite

Julian kanssa agilitykisaaminen loppui huhtikuussa 2014, kun huomasin, ettei meillä kummallakaan ollut kisoissa kivaa. Julia paineistui jostain ja pälyili radalla sekä oli muutenkin sen näköinen, että voitaiskohan lähteä pois. Keiran kisoissa sitten kokeilin muutaman kerran käydä Julian kanssa harkkaesteillä, mutta sekään ei kiinnostanut. Sitten tuntui, että paineistui harkoissakin toisten koirien äänistä sen jälkeen kun harkkapaikka vaihtui ja koirat harrastivat ympärillä kolmella eri kentällä. No harkkattu kuitenkin on keskimäärin kerran kahdessa viikossa paitsi nyt syksyllä kerran viikossa. Kepit ovat harkoissa hyvät, kun palkka on odottamassa, samoin loppusuorat.
Ilmoitin Julian viime viikonlopun Janakkalan kisoihin kahdelle radalle. Samassa paikassa kisattiin ne viimeiset startitkin eli palasimme "rikospaikalle". Keiran kanssa otin myös kaksi rataa ja sille tuloksena hyl (en korjannut keppejä oikein) ja nolla huonoilla kontakteilla.
Saviojan radat olivat kivoja eikä tarvinnut heti alussa ottaa koiralta niitä vähäisiäkään vauhteja pois. Ekalla radalla Julia hyppäsi keinun ylösmenolta pois ja siitä yliaikavitonen. Toinen rata oli 0,19 sekuntia yliaikaa ja puhdas rata. Olen niin tyytyväinen, että ilmoitan molemmat koirat piirinmestaruuskisoihinkin. Julian kanssa asetin huiman tavoitteen eli kisakirjaan merkintä kolmosluokasta ennen kuin Julia jää eläkkeelle.

Kasvatit ovat taas harrastaneet:
Lenni sai toisen hyväksytyn tuloksen rally-tokosta hienoilla pisteillä ja suoritti MH-luonnekuvauksen hyväksytysti.
Nita on saanut kaksi luvatulosta agilityn kakkosluokasta.
Lexille tuplanolla agilityn kolmosluokasta
Orson hienosti 8. mejän sm-karsinnoissa. Ei jäänyt kauas finaalipaikka. No 4-vuotiaalla Orsonilla on vielä monta vuotta aikaa parantaa sijoitustaan, sillä finaalissa oli ainakin kaksi 11-vuotiasta koiraa.

Mila kasvattaa mahaansa ja kyllä nyt huomaa jo ulkonäöstäkin, että tiineenä se on. Ruokahalu on lisääntynyt ja jotenkin se on vieläkin hyväntuulisempi kuin ennen.

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti