sunnuntaina

Hienoja tuloksia kasvateille

Aloitetaan ensin kuitenkin Milan viikon takaisesta näyttelytuloksesta Kouvolan ryhmänäyttelyssä. Paikalla oli kahdeksan kooikeria, joista neljä himoitsi viimeistä sertiä. Muskettikoiran Pekko ja Tara olivat ne onnelliset, joista tuli valioita. Tuomari mittasi koirat ja ihmeen hyvin Milakin antoi mitata itsensä. Seisottaessa häntä heilui iloisesti ja olin oikein tyytyväinen muutenkin Milan käytökseen. Osa ihmisistä päästi koiriaan pitkällä hihnalla liian lähelle, mutta Mila ei hermostunut. Ainoastaan veljenpoika-Ilolle piti sanoa suorat sanat. Mila oli hienosti pn2 ja sai varasertin.

Lewis edusti viikko sitten hienosti Oorbellen-kenneliä Englannissa Cruftsin koiranäyttelyssä voittaen oman luokkansa.

Nita (Oorbellen Lisa) kisasi viime viikonloppuna ensimmäiset viralliset agilitykisat ja sai heti kaksi luvaa. Nita kisaa miniluokassa. Onnea Sini-Tuulia!

Tänään seurasin ATT:n online agilitytuloksia ja odotetusti Maggie nousi kakkosluokkaan. Paljon Onnea Suvi! Myös Keiran lapsenlapsi-Rex nousi kakkosiin. Onnea Anitta!

Suvi ja Maggie edustavat Suomea ensi kesänä Tsekin tasavallassa Junior European Open agilitykilpailuissa. Onnea kisapaikasta!

Keira aloitti juoksunsa viime viikolla ja hormoonit hyrräävät. Se yrittää vikitellä omia tyttäriään ja naapurin narttukoiraa. Lenkeillä se katsoo haikeasti kaikkia koiria.
Ihanaa, kun kevät tulee. Autokuume iski ja parin viikon kuluttua haen uuden asuntoauton. Se on vähän suurempi kuin vanha ja mukavuuksiakin on enemmän. Odotan jo innolla kesän reissuja.
Eilenillalla kävimme Hennin, Anun ja Pian kanssa syömässä. Ei ole ehkä kovin vaikea arvata mistä puhuimme :)

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti