tiistaina

Medi-Matti

Sunnuntaina suunnistimme Vuokkosille kokoonpanolla: Pia, Matti, Keira ja Minä. Ensiksi ohjelmassa oli Matin kisakirjan varmistus ja kohtuullisen kivasti mittaus sujui. Matista tuli medi niin kuin kuuluikin. Ja sit eikun kisamaan. Suvi ja Maggie aloittavat viralliset kisat ensi viikonloppuna Turussa. Milalla ei ole mitään kiirettä, kun edelleen kepit ja keinu ovat niin epävarmat.
Tuomari Petteri Kerminen oli tehnyt vähän erikoiset, mutta kivasti etenevät radat. Juosta sai kyllä ohjaajakin. Keira otti tällä kertaa kaikki kolme starttia ja hyvinhän tuo mummeli jaksoi. Joka radalla tapahtui jotain ja kahdella ekalla niin paljon, että hylätyiksi menivät. Viimeisellä radalla unohdin tehdä yhden oleellisen valssin ja jouduin tekemään takaleikkauksen. Keira teki hirveän kaarroksen ja siinä meni varmaan 2-3 sekuntia. Saimme kuitenkin nollan sijoituksella 14. Rooney-kooiker sai viimeisen sertinsä ja on näyttelytulosta vaille valio. Ja hyppysertitkin ovat kuulemma kasassa. Onnea vielä!
Keiran kontaktit kyllä huononivat kisojen edetessä eli sulkeiset ovat taas luvassa.
Mun tietokone hajosi viime perjantaina ja ajatukset ovat olleet niin tiiviisti siinä murheessa, että kisareissu tuli oikein hyvään aikaan. Sai hetkeksi ajatukset muualle.
Uusi kone on tilattu ja vanhasta korjaaja kaivoi monta päivää tietoja ulos. En edes uskalla ajatella kuinka paljon tämä "lysti" tulee maksamaan. Ei tässä kyllä itkut auta vaan on mietittävä mistä repii kaiken ajan mitä tässä nyt kiireimpään vuodenaikaan hukkaantuu.
Sain eilen tiedon, että Kennelliitto on hyväksynyt kesälle 2016 kooikereille erkkarin. Sitä pitää alkaa nyt suunnittelemaan oikein tosissaan.
Mila aloitti toisen juoksuaikansa muutama päivä sitten eli jos tämä rytmi säilyy ja kaikki sujuu hienosti, meillä on pentuja marras-joulukuussa. Pentukuume jo onkin eli kaikki vaiva ja väsymykset on unohtuneet.
Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti